Kotoisa synnytys - unelmien kesäiltapäivä 13.6.2021

Toivotamme tervetulleeksi viettämään kanssamme ihanaa kesäistä iltapäivää Pyhäselän rannalle, saunan äärelle Sinut, jota vetää puoleesi kotisynnytys sekä kotoisan synnytystilan luominen. Voit olla odottaja, äskettäin synnyttänyt tai synnytyskokemuksestasi voi olla jo kulunut kauankin aikaa. Voi olla, että haaveilet kotisynnytyksestä tai luot näkymiä voimauttavaan synnytyskokemukseen. Olet tervetullut, jos tunnet kutsun vaikket vielä tietäisi miksi.

Hemmottelevan ja rentouttavan iltapäivän aikana luomme piirityöskentelyllä yhteisen turvallisen tilan, jossa saamme jakaa ajatuksiamme, kokemuksiamme, haaveitamme, kehollista tilaa. Nostamme maljan, kohotamme katseemme kohti omaa ja toistemme väkeä. Kylvetämme jalkamme, saunomme, uimme, syömme pienet, kehoa ja mieltä hyväilevät herkut. Kutsumme esiin luottamusta, synnyttäjän voimaa ja yhteyttä. Olemme yhdessä nauttien jaetusta tunnelmasta.

Iltapäivän emäntinä toimivat doulat Anni Eresmaa-Korhonen ja Miiamaija Mäntylä sekä kätilö Helena Liuski. Kerromme tapahtumassa doulan ja kätilön rooleista odotusajan, synnytyksen ja lapsivuodeajan tukijoina ja kotoisan synnytysilmapiirin suojelijoina.

Osallistujia tapahtumaan otetaan vain kuusi, joten varaa paikkasi ajoissa. Tapahtumaan ei tällä kertaa voi osallistua vauvan/lapsen kanssa. Ilmoittautuminen pe 11.6. mennessä. Tapahtuman toteutuksen suhteen on säävaraus.

Osallistumismaksu on 35 euroa, joka maksetaan joko tilisiirrolla etukäteen tai käteisellä/kortilla paikan päällä. Verkkokauppa: https://annieresmaa.fi/p/kotoisa-synnytys-unelmien-kesailtapaiva/ Maksusitoumus toimii ilmoittautumisvahvistuksena.

Mikäli tarvitset kyytiä, ilmoita tapahtuman järjestäjille, järjestämme mahdollisuuksien mukaan kimppakyydin. Kerrothan myös mahdollisista ruoka-aineallergioista etukäteen. Tapahtumaan sisältyy juomat, pieni suolainen ja pieni makea eväs. Voit varata mukaasi lisäksi toiveidesi mukaista syömistä.

Aika: Sunnuntai 13.6.2021 klo 14-18
Paikka: Nivantie 140, 82200 Hammaslahti 

Facebook-tapahtuma:  https://fb.me/e/Q5D7f7cg

Tervetuloa ❤

35,00 €