Palautteita asiakkailtani


"Synnytyskokemukseni oli todella positiivinen. Anni tuki minua tarjoamalla erilaisia lääkkeettömiä kivunlievityskeinoja sekä kannustamalla ja valamalla uskoa siihen, että asiat menevät hyvin. Erityisesti koin hyödylliseksi mahdollisuuden keskustella synnytyksen aikana vastaan tulevista päätöksistä doulan kanssa ennen päätösten tekemistä. Anni toi esille vaihtoehtoja ja valoi uskoa siihen, että osaan tehdä oikeita valintoja.

Meillä oli hankaluuksia saada esikoiselle hoitaja. Doulan palkkaamisella halusimme varmistaa sen, etten joudu synnyttämään yksin. Lopulta olinkin synnytyksessä kahdestaan doulan kanssa. Annin läsnäolo, tietotaito ja tuki antoivat paljon enemmän kuin osasin häntä palkatessani kuvitella.

Sain Annilta paljon tietoa synnytykseen ja imetyksen liittyen synnytystä edeltävällä tapaamisella. Lisäksi koin todella tärkeäksi hänen tarjoaman etätuen raskauden aikana. Erityisesti ennenaikaisista supistuksista johtuvan lyhytaikaisen sairaalareissun aikana Anni tarjosi loistavan tuen ja oli valmis tulemaan jo paikallekin, jos tilanne siltä olisi näyttänyt.

Anni tuli paikalle tueksi jo synnytyksen käynnistelyvaiheessa ja tarjosi apuja rentoutumiseen jne. Synnytyksen käynnistyttyä koin erityisen tärkeäksi hänen tarjoaman henkisen tuen. Annilla oli ihailtava kyky tulkita tilannetta ja tarjota juuri sellaista tukea, mitä milloinkin tarvitsin. Koin esimerkiksi erityisen tärkeäksi sen, että hän kannusti äänenkäyttöön supistusten aikana. Hän myös muistutti tarpeen tullen välipaloihin, juomiseen ja vessassa käymiseen. Sain Annilta käyttöön tens-laitteen, mikä oli loistava apu avautumisvaiheen alussa.

Anni tarjosi etätukea sairaalassa olon aikana ja sen jälkeen. Oli ihana, kun hän kyseli vointia jne. Häneltä sain myös tukea imetyksen alkutaipaleella ja varmuutta siihen, että oma tiemme imetyksen kanssa on meille juuri oikea. Synnytyksen jälkeisellä tapaamisella keskustelimme synnytyksestä, palautumisesta ja imetyksestä. Koin tärkeäksi sen, että sain hehkuttaa hyvää synnytyskokemusta läsnäolleen ihmisen kanssa.

Koin saaneeni paljon enemmän kuin osasin etukäteen kuvitella. Anni oli läsnä aina, kun tarvitsin ja etäyhteyden päässä lähes reaaliajassa koko raskaus- ja synnytysmatkani ajan.

Suurkiitos Anni tuesta ja rauhallisesta läsnäolosta raskauden ja synnytyksen aikana sekä sen jälkeen! Olet mahtava!"

Uudelleensynnyttäjä 2021


Meillä oli suunnitelmissa kotisynnytys joten ajateltiin doulan olevan hyvä olla paikalla kätilön lisäksi. Synnytys sujui hyvin, mutta intensiivisesti kotona. Anni piti huolta nesteytyksestä, auttoi käytännön asioissa (ammeen täyttäminen, Tens-laitteen asennus ja poisto), auttoi selviytymään kipujen kanssa mm. hieromalla selkää ja käyttämällä rebozoa. 

Syntyvä lapsi oli kolmas lapsi, joten minulla itselläni oli jo paljon tietoa ja kokemusta synnyttämisestä. Koin saavani tukea ja ymmärrystä omalle valinnalle synnyttää kotona. Tuki ja huolenpito oli tärkeintä koska lapsemme oli mukana synnytyksessä myös ja hänkin kaipasi huolenpitoa uudessa tilanteessa isältään, joka ei siten pystynyt olemaan täysin läsnä synnyttäjälle. Anni luki myös yhdessä vaiheessa lapsellemme kirjaa kun halailimme miehen kanssa.  

Uudelleensynnyttäjä 2020


Rauhallista ja levollista - se että jos itse jännittää sitö että vauva itkee tms. Niin hyvä kun ohjaaja on rauhallinen ja tukee äitiä eikä hätkähdä vauvan itkua. Hyvää yleistietoutta asiasta sain lisäksi tässä tapaamisessa. Rento ja luonnollinen kohtaaminen. Hyvä että tässä meidän tapauksessa oli sinulla mahdollisuus tulla käymään nopealla aikataululla.

Imetysohjausasiakas 2020


Hyvä havannointi. Sain kaipaamaani apua ja vinkkejä imetykseen ja imetysasentoihin kotona. Annin rauhallisuus loi luotettavan ilmapiirin, jolloin itsellä oli helppo kertoa ongelmista. Hyvä kuuntelija ja helposti lähestyttävä.

Imetysohjausasiakas 2021