Puoti


Ihana Syntymä -vuokrapaketti

Kun haluat valmistautua synnytykseesi ja suojella synnytyskuplaasi luonnollisin keinoin, ota avuksesi Ihana Syntymä -vuokrapaketti!

Vuokrapaketti sisältää tarpeellista välineistöä synnytykseen valmistautumiseen ja synnytykseen. Pakettiin sisältyy muun muassa suosittu Elle Tens -laite, jumppapallo ja Luonnollinen alku -affirmaatiokortit! Paketin välineitä voidaan käyttää jo kotona ja osa välineistä soveltuu sairaalaan mukaan otettavaksi.

Paketin vuokrahintaan sisältyy lyhyt opastus välineiden käyttöön. Opastus voidaan yhdistää paketin noutohetkeen tai jos paketti on toimitettu postitse, voidaan opastus pitää etänä.


Elle Tens -laitevuokra

Elle Tens on synnytystuntemusten lievittämistä varten suunniteltu tenslaite. Tens lievittää synnytyksen tuomia supistustuntemuksia tehokkaasti lähettämällä pieniä sähköimpulsseja kehoon selkään asetettujen elektrodien kautta.

Parhaan hyödyn Elle Tens -laitteesta saat, kun otat sen käyttöön jo hyvissä ajoin ennen kuin supistustuntemukset ovat oikein kovia. Vuokralaitteen saat käyttöösi jo kotona ennen sairaalaan lähtemistä.

Opastan sinut halutessasi laitteen käyttöön joko noudon yhteydessä tai etänä, jos laite on toimitettu postitse.