Vuokraamo


Ihana Syntymä -paketti

Ihana Syntymä -apuvälinepaketti synnytykseen sisältää monipuolisesti apuvälineitä raskausajalla ja synnytyksen aikana. Tarvikkeita voi käyttää helpottamaan oloa ja auttamaan rentoutumisessa ja oksitosiinin nostatuksessa ennen sairaalaan siirtymistä ja osan tarvikkeista voi ottaa myös sairaalaan mukaan.

Ihana Syntymä -paketti
Ihana Syntymä -paketti
Luonnollinen Alku -affirmaatiokortit
Luonnollinen Alku -affirmaatiokortit

Paketissa mukana

  • Elle Tens -laite
  • Jumppapallo, 65cm halkaisija
  • Pähkinäpallo
  • Rebozo-liina
  • Ilmajoogakangas
  • Gua Sha -kampa
  • Jyväpussi
  • Affirmaatiokortit (Luonnollinen alku - Elina Palosaari)

Vuokrahinnat (sis. alv 24%)

  • 65 € / 4 viikkoa
  • 45 € / 4 viikkoa doulasuhteen yhteydessä

Postitettuna + 10 €

Paketin vuokran voi maksaa Puodin puolella, varmistathan kuitenkin ensin minulta, että paketti on vapaana toivomanasi ajankohtana. Voit tehdä sen esim. yhteydenottolomakkeen kautta.


BabyCare Elle Tens

Tens-laitetta voidaan käyttää lääkkeettömänä kivunlievityksenä synnytyksen aikana. Laite lähettää pieniä sähköimpulsseja kehoon kaapelien ja elektrodien kautta stimuloiden näin kehon oman kivunlievityshormonin, endorfiinin erittymistä. Samalla sähköimpulssit häiritsevät kipuviestien kulkua aivoihin. Tensin käyttö lisää myös synnyttäjän hallinnan tunnetta synnytyksen aikana. Elle Tens on suunniteltu nimenomaan synnytystä varten ja siinä on boost-nappi, jota voidaan painaa aina supistuksen tullessa, jolloin impulssi muuttuu hieman. Elle Tensiä voi käyttää myös synnytyksen jälkeen erilaisten kiputilojen hoitoon ja lievittämään jälkisupistustuntemuksia. Tensiä ei suositella käytettäväksi ennen kuin 37 raskausviikkoa on täynnä.

Tens-laite kannattaa ottaa käyttöön hyvissä ajoin ennen kuin synnytystuntemukset ovat kovin voimakkaita, tällöin saavutetaan paras kivunlievitysteho. Moni synnyttäjä kokeekin tämän vuoksi hyväksi ratkaisuksi vuokrata tensin itselleen, jolloin sen voi ottaa käyttöön jo ennen sairaalaan siirtymistä. Tens ei rajoita muiden kivunlievityskeinojen käyttöä, mutta suihkuun tai ammeeseen tensin kanssa ei voi mennä.

Synnytyksen aikana elektrodit voidaan asettaa selkään tai tarvittaessa reisiin, mutta ei vatsalle. Synnytyksen jälkeen elektrodit voidaan asettaa myös vatsalle jälkisupistustuntemusten lievittämistä varten.

Elle Tens -laite
Elle Tens -laite

Vuokrahinta 40 € / 4 viikkoa (sis. alv 24%)

Postitettuna + 7 €

Tens-vuokran voi maksaa Puodin puolella, varmistathan kuitenkin ensin minulta, että laite on vapaana toivomanasi ajankohtana. Voit tehdä sen esim. yhteydenottolomakkeen kautta.