Vuokraehdot Elle Tens -laitteelle


Vuokrahinta 35 € / 4 viikkoa

Vuokrahinta doulasuhteen yhteydessä 25 € / 4 viikkoa


Postitus + 7 €


Vuokra-aika alkaa rv 38+0 ja laite tulee palauttaa mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen. Vuokra-aika jatkuu neljä (4) viikkoa rv 42+0 saakka. Mikäli alkaa näyttää siltä, että vauva ei synny rv 42+0 mennessä, voit pyytää vuokra-ajan jatkamista veloituksetta. Jos haluat tens-laitteen tutustuttavaksi jo ennen rv 38+0 tai haluat hyödyntää laitetta synnytyksen jälkeen jälkisupistuksiin, veloitetaan ylimääräisestä vuokra-ajasta 8 € / viikko. Vuokrahintaa ei palauteta, vaikka laite jäisi käyttämättä.

Tens-laitetta voi käyttää turvallisesti rv 37+0 alkaen. Älä käytä tens-laitetta mikäli sinulla on sydämentahdistin, sydänsairaus tai epilepsia. Epäselvissä tilanteissa suosittelen olemaan yhteydessä lääkäriin ennen laitteen ottamista käyttöön. Tens-laitetta ei voi käyttää suihkussa tai ammeessa, muiden kivunlievitysmenetelmien käyttöä laitteen käyttö ei estä.

Vuokra on henkilökohtainen ja laitetta saat käyttää vain sinä itse. Tens-vuokraan sisältyy henkilökohtaiset elektrodit, joita ei palauteta laitteen palauttamisen yhteydessä. Elektrodien liimapinta heikkenee käyttökertojen myötä, mutta ne tarttuvat kyllä muutamia kertoja uudelleen ihoon. Tämä mahdollistaa laitteen kokeilun ennen synnytystä tai elektrodien poiston ja uudelleen asettamisen synnytyksen aikana (esim. suihkuun tai ammeeseen menon vuoksi).

Puhdistan laitteen huolellisesti ja tarkistan laitteen toiminnan ja kunnon aina edellisen vuokrauksen jälkeen, mutta mikäli ongelmia ilmenee, olethan välittömästi minuun yhteydessä. Vuokrapakkaukseen sisältyy varaparistot. Mikäli varaparistot on otettu käyttöön, tulee siitä ilmoittaa palautuksen yhteydessä.

Jos tens-laite rikkoutuu tai häviää vuokrauksen aikana tai sitä ei palauteta lainkaan, olet velvollinen korvaamaan laitteen hinnan kokonaisuudessaan (98€). Jos jokin yksittäinen osa rikkoutuu tai häviää, sovitaan korvaussummasta tapauskohtaisesti.

Vuokrahintaan sisältyy Elle Tens -laite, kaulanauha, suojapussi, elektrodit, tarvittavat kaapelit (+ varakaapeli), kahdet paristot (toiset laitteessa, toiset varalla), käyttöohje ja "A women's guide to drug free pain relief" -opas, sekä tarvittaessa käytön opastus.