Tietosuojaseloste 


Tämä on Anni Eresmaa-Korhosen (y-tunnus 3112688-8) tietosuojaseloste. Seloste on laadittu 5.2.2020. Viimeisin muokkaus on tehty 15.4.2020.

Sivustollani www.annieresmaa.fi kerätään evästeitä sivuston toiminnan ja käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Sivustolle on asennettu Google Analytics, jolla seurataan kävijäliikennettä.

Yhteydenottolomakkeella kerään sinulta nimitiedot ja sähköpostiosoitteesi, jotta voin vastata viestiisi. Palveluiden laskutus tapahtuu sähköpostitse. Doulasuhteessa tarvitsen osoitetietosi ja puhelinnumerosi yhteydenpitoa ja palvelun tarjoamista varten. Nämä tiedot kerätään sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä, mikä tapahtuu kasvotusten. En kerää henkilötunnuksia.

Tietosi päätyvät ainoastaan minulle, Anni Eresmaa-Korhoselle. Käytän tietojasi yhteydenpitoon, sekä palvelun tarjoamiseen. Tietojasi ei käytetä suoramarkkinointiin ilman suostumustasi. Lain niin vaatiessa tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille.

Käsittelen tietojasi noudattaen huolellisuutta ja tietosi ovat suojattu asianmukaisesti. Salasanat ja palomuurit suojaavat tietoja, jotka ovat sähköpostissani, minkä lisäksi huolehdin laitteiston fyysisestä tietoturvasta asiaankuuluvasti.

Sinulla on oikeus tarkistaa tiedot, joita sinusta on tallennettu. Sinulla on oikeus pyytää virheellisten tietojen korjausta ja/tai tietojesi poistamista.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit laittaa sähköpostia anni(at)annieresmaa.fi.