Babycare Elle Tens -vuokra - Nouto -

Babycare Elle Tens -laitteen vuokraus noudettuna sovitusti. 

Tens voidaan toimittaa sovitusti Joensuun kaupunkialueelle, sekä nouto, että palautus sovitaan erikseen.

Vuokra-aika alkaa rv 38+0.

Ennen kuin maksat vuokran, varmistathan minulta, että laite on vapaana toivomanasi ajankohtana. Voit tehdä sen esimerkiksi yhteydenottolomakkeen kautta.

Luethan vuokraehdot ennen laitteen vuokraamista.

40,00 €

Tens-laitetta voidaan käyttää lääkkeettömänä kivunlievityksenä synnytyksen aikana. Laite lähettää pieniä sähköimpulsseja kehoon kaapelien ja elektrodien kautta stimuloiden näin kehon oman kivunlievityshormonin, endorfiinin erittymistä. Samalla sähköimpulssit häiritsevät kipuviestien kulkua aivoihin. Tensin käyttö lisää myös synnyttäjän hallinnan tunnetta synnytyksen aikana. Elle Tens on suunniteltu nimenomaan synnytystä varten ja siinä on boost-nappi, jota voidaan painaa aina supistuksen tullessa, jolloin impulssi muuttuu hieman. Elle Tensiä voi käyttää myös synnytyksen jälkeen erilaisten kiputilojen hoitoon ja lievittämään jälkisupistustuntemuksia. Tensiä ei suositella käytettäväksi ennen kuin 37 raskausviikkoa on täynnä.

Tens-laite kannattaa ottaa käyttöön hyvissä ajoin ennen kuin synnytystuntemukset ovat kovin voimakkaita, tällöin saavutetaan paras kivunlievitysteho. Moni synnyttäjä kokeekin tämän vuoksi hyväksi ratkaisuksi vuokrata tensin itselleen, jolloin sen voi ottaa käyttöön jo ennen sairaalaan siirtymistä. Tens ei rajoita muiden kivunlievityskeinojen käyttöä, mutta suihkuun tai ammeeseen tensin kanssa ei voi mennä.

Synnytyksen aikana elektrodit voidaan asettaa selkään tai tarvittaessa reisiin, mutta ei vatsalle. Synnytyksen jälkeen elektrodit voidaan asettaa myös vatsalle jälkisupistustuntemusten lievittämistä varten.

Kysy lisää laitteen käytöstä, mikäli jokin mietityttää. Opastan laitteen käytön tarvittaessa.